Schoolrestaurant "The Art of ..." geopend, gasten genieten!

5 oktober 2017

Woensdagavond 4 oktober gingen de deuren van het schoolrestaurant "The Art of ...." voor het eerst dit schooljaar open. De leerlingen hadden er zichtbaar zin in, net als de gasten trouwens. Het is gezellig druk in het restaurant en na een hartelijke ontvangst, genieten de gasten van een prachtig welkomstdrankje. Eerder op de dag is de hele klas druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het diner. Een deel van klas is nog druk aan het werk in de keuken en het andere deel serveert de gerechten uit. Het uitgebreide driegangenmenu smaakt heerlijk. Na afloop komen de leerlingen langs voor een praatje en nemen trost de complimenten voor het diner in ontvangst. Een zeer geslaagde avond!

Kom je ook eten?

Op de woensdagavonden is Iedereen van harte welkom in het restaurant van RSG Wolfsbos, locatie Harm Smeenge. Tijdens de restaurantavonden zullen de aankomende chefs en kelners een driegangenmenu serveren, uiteraard onder begeleiding van de leermeesters. Alle onderdelen uit dit menu wordt door de leerlingen bereid. 

Reserveren

De ontvangst is vanaf 16.45 uur en aanvang diner om 17.00 uur tot 19.15 uur. Aangezien er  met leerlingen wordt gewerkt, is het noodzakelijk om uiterlijk 17.00 uur in het restaurant te arriveren zodat alle gasten allemaal op ongeveer dezelfde tijd aan het diner kunnen beginnen. Het is niet zo dat men op elk gewenst tijdstip aan kan komen. De kosten voor driegangenmenu bedragen € 7,50 (exclusief drankjes). Graag tijdig reserveren, minimaal de vrijdag van te voren, via telefoonnummer: 0528- 262621.


Het team van de bediening gaat met veel enthousiasme aan de slag!

« ga terug