Veel belangstelling tijdens Open Avonden 2018

6 februari 2018

Afgelopen donderdag en maandag bezochten honderden leerlingen uit groep 7 en 8 samen met hun ouders de Open Avonden van RSG Wolfsbos. Sfeer proeven en kennis maken met medewerkers en leerlingen van de school is belangrijk bij het maken van een schoolkeuze. Met de leerlingen en ouders werd veel gesproken over de tweejarige brugklas, kleinschaligheid door vier locaties en de zorgvuldige leerlingbegeleiding. Ook de vele samenwerkingen met vervolgonderwijs werd toegelicht en de diverse kunstzinnige, culturele en sportactiviteiten werden enthousiast door leerlingen gedemonstreerd.

Een positieve ontwikkeling is ook dat elke nieuwe brugklasser volgend schooljaar een eigen Chromebook krijgt. De Chromebooks zijn bedoeld ter ondersteuning van het onderwijs en bieden extra mogelijkheden zoals maatwerk.

Kortom: gezelligheid, een goede sfeer en enthousiaste leerlingen tijdens de Open Avonden. Uiteraard wensen wij alle leerlingen van groep 8 heel veel succes bij het maken van een keuze voor een nieuwe school!

Bekijk hier de foto’s OPEN AVONDEN 2018 van het fototeam op locatie Groene Driehoek en locatie Dikkenberg >>


Leerlingen zijn klaar voor de 2de Open Avond, iedereen is WELKOM!


Locatie Groene Driehoek in de groene schijnwerpers.

« ga terug