Makerspace Hoogeveen van start

4 maart 2019

Op vrijdag 1 maart 2019 is Makerspace Hoogeveen van start gegaan en dat werd gevierd met taart. Makerspace Hoogeveen is een creatieve en innovatieve vrijdagmiddagactiviteit voor leerlingen van locatie Groene Driehoek.

Onder begeleiding van een drietal enthousiaste docenten gaan leerlingen aan de slag met "21st century skills". De school stelt de lasersnijder, 3d printer, heatpress, foliesnijder en programmeermiddelen ter beschikking. Leerlingen mogen zelf bedenken wat ze willen maken, ze gaan het daadwerkelijk maken, ze kunnen het aan anderen demonstreren, ze bedenken hoe het anders kan en beginnen weer opnieuw. Kortom, de nieuwsgierigheid van de leerling fungeert als motor.

Makerspace Hoogeveen is een naschoolse activiteit en vindt plaats op de eerste vrijdagmiddag van de maand van 15:00 tot 18:00 uur (Sciendelab, locatie Groene Driehoek). De eerstvolgende Makerspace Hoogeveen is op vrijdag 5 april 2019. Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan voor Makerspace Hoogeveen door een mail te sturen naar makerspace@wolfsbos.nl.

  

 

 

« ga terug