Voorlichtingsactiviteiten 2020 - 2021

Zit je in GROEP 7 of 8 en wil je kennis maken met RSG Wolfsbos? Schrijf je dan nu in voor Wolfsbos Live en check hier de info over de Open Week van 8 tot en met 12 februari 2021!

Hé, zit jij in groep 7 of 8?
 

Gezien de huidige corona-maatregelen gaan we kijken hoe we coronaproof toch diverse voorlichtingsactiviteiten kunnen organiseren om jou en je ouders op een originele manier kennis te laten maken met RSG Wolfbos.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar en check af en toe even onze website. 

Voorlichtingsactiviteiten 2020 - 2021 voor groep 7 & 8:
 

- Film "RSG Wolfsbos presenteert zich" voor leerlingen van groep 7 & 8 en hun ouders

Om jou en je ouders op een veilige en verantwoorde manier voorlichting te geven, hebben we samen met brugklasleerlingen en docenten een spetterende voorlichtingsfilm gemaakt waarin RSG Wolfsbos zich presenteert. De film biedt een kijkje in de school, gaat in op de overstap van de basisschool naar de middelbare school en legt uit welke mogelijkheden er binnen RSG Wolfsbos zijn. Zo kan je je toch een beeld vormen van de school.

 

 

- Open Week RSG Wolfsbos: 8 -12 februari 2021

In verband met de lockdown hebben we de Open Week uitgesteld naar de week van 8 tot en met 12 februari 2021. We hopen dat het dan weer mogelijk is om jou en al je klasgenoten, vrienden en vriendinnen uit groep 8 bij ons op school te kunnen ontvangen. Speciaal voor alle leerlingen van groep 8 organiseren we op woensdagmiddag 10 februari van 13.15 tot 15.30 uur Wolfsbos Live. Tijdens die middag kan je kennis maken met de school en alvast een aantal uitdagende lesjes volgen. Klik hier om je aan te melden >>

Daarnaast wordt er voor je ouders een online-presentatie gegeven waarbij docenten van de Groene Driehoek, Harm Smeenge, Dikkenberg en de Meander vertellen over hun locatie, de opleidingen en de mogelijkheden. De presentaties van de locaties vind je vanaf 10 februari op onze website.
Heb je nu alvast vragen? Mail ze dan naar steljevraag@wolfsbos.nl

- Wolfsbos Live voor leerlingen van groep 8: woensdagmiddag 10 februari 2021 (13.15 tot 15.30 uur) 

Benieuwd hoe het echt is op RSG Wolfsbos en lijkt het je leuk om alvast een aantal uitdagende lessen te volgen op locatie Groene Driehoek(mavo/havo/vwo) of locatie Harm Smeenge (vmbo)? Dan is Wolfsbos Live iets voor jou! Klik hier om je aan te melden >>
Wil je graag weten hoe het is op locatie Dikkenberg (vmbo/lwoo) of locatie Meander (praktijkonderwijs)? Stuur ons dan een mailtje via steljevraag@wolfsbos.nl zodat we samen kunnen kijken naar een goed moment om met jou en je ouders een afspraak te maken.

- Sneak Preview voor leerlingen van groep 7: woensdagmiddag 19 mei 2021 

Lijkt het je leuk om alvast kennis te maken met RSG Wolfsbos? Schrijf je dan vanaf half maart '21 in voor een leuke activiteitenmiddag!

- Kennismakingsmoment voor nieuwe leerlingen uit groep 8: woensdagmiddag 9 juni 2021

Voor de zomervakantie maak je kennis met je nieuwe klasgenoten en je mentor. Op dezelfde dag organiseren we voor je ouders een ouderavond.  

Let op: Door de coronamaatregelen kan het zijn dat bepaalde activiteiten niet of op een andere manier plaatsvinden. Houd hiervoor deze website in de gaten.

« ga terug