Wat ga je allemaal doen

Je leert bij ons van alles over de praktijk zoals schilderen, koken, zorg en groen. Ook heb je de gewone vakken zoals Nederlands, Engels, wiskunde en Biologie. Je zit in de schoolbanken, maar bent ook heel veel in de praktijk bezig. Lekker afwisselend dus!

 

Leren

Wij vinden het belangrijk dat jouw talenten en mogelijkheden zo goed mogelijk worden benut. De leerkrachten stimuleren je om je talenten te ontdekken en benutten. Daar is vanzelf wel jouw inzet bij vereist. Met behulp van praktijkopdrachten stomen we je klaar voor een stage. Je stage is je opstap naar werk. Werk vinden is belangrijk omdat een baan je de mogelijkheid geeft om zelfstandig te zijn. 

Feest

Lachen en dansen met je klasgenoten, dat kan tijdens ons jaarlijkse schoolfeest! We organiseren een kerstmarkt, een feest voor leerlingen en bezoekers! Kerst en Pasen vieren we ook samen. Leerlingen helpen mee om deze vieringen te organiseren. Naast de bijzondere feesten maken we van elke dag iets moois. Goed met elkaar omgaan en samen de goede dingen vieren; dat vinden we belangrijk.

Veel nieuwe vrienden

Als je naar onze school gaat, hoor je aan het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders. Aan het begin van het schooljaar ga je op een kennismakingskamp. Een te gekke manier om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten te leren kennen!

Geen les!

Naast de lessen doen we heel veel andere dingen. Je doet regelmatig mee aan maatschappelijke stageprojecten. Maar we doen nog veel meer! Het hele schooljaar organiseren we allerlei activiteiten, we hebben ieder leerjaar verschillende uitstapjes zo gaan we bijvoorbeeld op excursie.