Alvast kennismaken

Wolfsbos Expeditie

Zo kan een basisschool er voor kiezen om met de leerlingen alvast 5 of 7 vrijdagmiddagen bij ons les te krijgen op school. Het gaat dan voornamelijk om technieklessen. Elk vrijdagmiddag maken ze kennis met een ander aspect van techniek zoals hout, bouw, schilderen, metaal, electra en science. Daarnaast is er de mogelijkheid om te gaan bakken en koken in de eigen praktijklokalen. De kinderen ervaren wat het is om rond te lopen op een school voor voortgezet onderwijs en weten wat er allemaal te doen is. Interesse of meer informatie? Stuur een mail aan p.hummel@wolfsbos.nl

Voorlichting basisschool

Welke mogelijkheden zijn er voor mijn kind? Waar kan ik welke schoolsoorten volgen? Wat doet een mentor? Allemaal vragen die er leven bij ouders van een kind in groep 8. Wij geven op basisscholen voorlichting voor ouders over het voortgezet onderwijs. Daarbij komen alle vragen voorbij en is er gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen.

Kennismakingsdag

Kinderen die zich hebben aangemeld voor onze school worden voor de zomervakantie al uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe klas en de mentor.