Alvast kennismaken

Een nieuwe school kiezen is niet gemakkelijk. Om de keuze makkelijker te maken en om leerlingen alvast voor te bereiden op het voortgezet onderwijs hebben wij diverse programma’s voor leerlingen van groep 7/8 van de basisschool.

Wolfsbos Expeditie

Zo kan een basisschool er voor kiezen om met de leerlingen alvast 5 of 7 vrijdagmiddagen bij ons les te krijgen op school. De kinderen ervaren wat het is om rond te lopen op een school voor voortgezet onderwijs en weten wat er allemaal te doen is.Interesse of meer informatie? Stuur een mail aan p.hummel@wolfsbos.nl

Talenten binnenboord

Voor leerlingen van groep 8 die op zoek zijn naar een uitdaging bieden we een project Talenten Binnenboord. Binnen een door een leerling gekozen thema (taal, wiskunde, filosofie ed.) krijgen ze 5 donderdagmiddagen les bij ons op school.

Voorlichting basisschool

Welke mogelijkheden zijn er voor mijn kind? Waar kan ik welke schoolsoorten volgen? Wat doet een mentor? Allemaal vragen die er leven bij ouders van een kind in groep 8. Wij geven op basisscholen voorlichting voor ouders over het voortgezet onderwijs. Daarbij komen alle vragen voorbij en is er gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen.

Kennismakingsdag

Kinderen die zich hebben aangemeld voor onze school worden voor de zomervakantie al uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe klas en de mentor.