Login

Wil je alvast kennismaken met RSG Wolfsbos? Dat kan! WIJ ZIEN JOU graag bij ons op school.

►7 oktober 2022: Open Dag RSG Wolfsbos
Op vrijdag 7 oktober zijn alle locaties van de school van 16.00 tot 21.00 uur geopend, iedereen is van harte welkom om kennis te maken, sfeer te proeven, rond te kijken en vragen te stellen. Kom je ook? Ben je nu alvast nieuwsgierig naar onze school? Kijk dan alvast hier naar de ONLINE OPEN DAG van 21 januari 2022 >> Tijdens de Online Open Dag in januari zijn door leerlingen en ouders veel vragen gesteld, lees hier de meest gestelde VRAGEN & ANTWOORDEN >> Mocht jij nog vragen hebben, kom dan langs tijdens de Open Dag op 7 oktober of stuur dan een mail naar steljevraag@wolfsbos.nl Dan nemen we contact met je op.

Kennismaken met praktijkonderwijs
Wil je na groep 8 graag naar het praktijkonderwijs op RSG Wolfsbos? Ben je benieuwd wat je kan verwachten, hoe de school eruit ziet en wil je alvast kennismaken met de docenten? Dat kan!
Meld je hier aan om een persoonlijke afspraak te maken >>

► Iedereen is WELKOM
Heb je voor een andere middelbare school gekozen of zit je op een andere school en twijfel je over jouw schoolkeuze? Neem dan contact met ons op voor een rondleiding en een gesprek bij RSG Wolfsbos, iedereen is welkom. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over het onderwijs op onze school en alle leuke dingen er omheen. De keuze is aan jou! Je kunt ons op bellen op telefoonnummer 0528 - 266 192

 

 

 

Downloads
Nu alvast meer weten over RSG Wolfsbos, de 2-jarige brugklas, flexuren, ICT-Lyceum, daltononderwijs en meer onderscheidende kanten van onze school?
Bekijk de brochure over RSG Wolfsbos >>

Contact
Mocht je vragen hebben, laat het ons dan vooral weten via steljevraag@wolfsbos.nl